https://www.youtube.com/watch?v=V8iJQHzj1go

Because…

Family matters

Because family matters

Trouwen doen we liever met jou dan met je camera!

We spotte dit bordje bij één van de mooie dagen die we vast mochten leggen. Eigenlijk is het ook zo hè, je laat een mooi of speciaal moment vastleggen en iedereen post alles al op social media. Je huurt een videograaf/fotograaf maar de volgende dag open je Facebook of Instagram en…alles staat er al op! Wij kunnen zorg dragen voor mooie onvergetelijke beelden en op de dag van de ceremonie of feestelijkheden een korte compilatie die je zelf kunt posten! Alle momenten leggen wij vast en dragen er zorg voor dat de gênante momenten (nog) niet gepost worden☺ zodat jullie gasten zich met het moment bezig houden en genieten!

Family Matters
All you need is love

Wedding

Oftewel trouwen… of je het nu voor de eerste of vijfde keer doet, of dat je de gelofte opnieuw aflegt. Wij kunnen het voor altijd vastleggen zodat je op ieder moment met wie je ook wil dit terug kunt kijken, met mensen die er niet bij konden zijn of mensen die nog niet in jullie leven waren of omdat je gewoon nog even weg wilt kwijnen en de romantiek wil herbeleven.

Wedding 0:21

It's a...

Gender reveal

Blauw of roze of allebei! Men maakt er een feestje van. Laat iedereen weten met een video en een korte social media versie (die dezelfde dag nog klaar is). De reacties tijdens het onthullen van het geslacht zijn van onschatbare waarde, dat wil je niet missen!

Gender Reveal Party 0:25

Let's party!

Kraamfeest, Babyborrel, Beschuitfuif

Name IT! Ook dit leggen wij vast in een mooi filmpje. Alle mensen die op deze dag de mooiste , liefste baby komen bewonderen, een filmpje van alle generaties op een rij tot je collega’s. Het geluk in een rompertje bij oma op schoot. De cadeaus en de trots van de kersverse ouders, making memories..

Family matters!

Baby shower

Verras de zwangere voordat ze gaat bevallen. Alles roze of blauw, we weten tenslotte wat het is na The Gender reveal. Lol hebben, hapjes, spelletjes , quizen en veel cadeaus. Hoe leuk om later met je kinderen of vriendinnen terug te kijken. Hoe je als mama in spe verwend werd door iedereen.

Mannen onder elkaar

Dadchelorparty? Biershower?

Een wat? Nou de dames krijgen de baby shower de mannen de dadchelorparty. Dus nog 1 keer een avond met bier voordat je midden in de nacht verward naar de flessenwarmer staat te staren. Ook deze momenten die je samen met je maten doorbrengt leggen wij vast voor je op video.

Let's party!

Sweet sixteen

En opeens zijn ze 16! Over 2 jaar zijn ze officieel volwassen, maar eerst willen ze hun eerste echte eigen feest met alles er op en er aan! Ook deze momenten leggen wij vast terwijl wij ons zo onzichtbaar mogelijk tussen het puber feestgedruis manoeuvreren.

Een blijvende herinnering van uw dierbare

Uitvaart video

Unieke blijvende herinnering van een definitief afscheid. Liefdevolle woorden, steun van anderen, beelden die je helpen in het verwerkingsproces.

Prijzen

Pakketprijs

€ 250*

* Pakketprijzen starten vanaf € 250,00. Neem contact met rtworks op voor een vrijblijvende offerte.

Because... Family matters!

Neem contact op met ons en pak de regie over jouw/jullie momenten!